Aura Soma

Volgens oosterse opvattingen stroomt de Universele Levensenergie, ook bekend als ‘Chi’ of ‘prana’, ongehinderd in ieder mens zolang zijn fysieke en spirituele conditie volledig met elkaar in harmonie zijn. Raakt dit evenwicht verstoord dan ontstaan tal van emotionele en lichamelijke blokkades. Aura Soma is een actuele kleurtherapie die deze storingen en blokkades corrigeert en de ontstane storingen in de aura kan herstellen. Aura Soma is geen therapie in medische zin, maar een spirituele ontwikkelingsmethode die zich eveneens op fysiek gebied kan manifesteren. Aura Soma is een vrij recent ontwikkelde therapie die door zijn vele goede resultaten de laatste jaren enorm in de belangstelling is komen re staan. Het is een ‘totaal-therapie’ die werd ontwikkeld door Vicky Wall, een uit Engeland afkomstige apothekeres. Bij Aura Soma wordt gebruik gemaakt van de vibraties van kleuren, geuren en edelstenen om de natuurlijke balans tussen lichaam, geest en ziel te herstellen. Deze vibraties, of energieën, zijn door Vicky Wall na vele proefnemingen ‘kosmisch gedistilleerd’ en vermengd met een ‘kleur-olie’, die zij later ‘balans-oliér1’ noemde. Deze balans-olién bestaan uit een combinatie van kleurige, doorzichtige mengsels van olie en water, waardoor de duidelijk te onderscheiden tweedeling ontstaat. De balans-oliën vormen de basis van de Aura Soma therapie. Vicky Wall ging er vanuit dat ieder mens in staat is zichzelf te genezen met behulp van deze oliën. Om het gewenste effect te bereiken kunnen de oliën met elkaar worden vermengd. Behalve met balans-olien, wordt er in de Aura Soma therapie gewerkt met ‘pomanders’ (gekleurde vluchtige aroma’s), ‘meesteressenties’ (vluchtige a1·oma’s op basis van planten en kruiden) en tincturen (die met water verdund moeten worden). Hier vindt u een duidelijke beschrijving van alle ingrediënten van de Aura Soma therapie, hun toepassingen en hun werkzaamheidsgebied.

1 comment to Aura Soma

 • jeroen

  kent iemand een site of boek of film… die verduidelijkt wat de effecten van aura soma.
  Ik bedoel iets dat meer duidelijkheid kan brengen door welke muren je heen loopt wanneer je dit gebruikt. Wat gebeurt er als je emotioneel wordt. hoe voelen de enrgieën en dergelijke..
  al de websites gaan over de promotie en de geweldige kracht.
  maar nergens vindt je artikels over mensen die het even moeilijk krijgen of over emotioneel worden of mentale obstakels tegenkomen en dit zchteraf ervaren.
  Zijn er tips daar omtrent.
  is er ook een opvolging van…?

Leave a Reply