Ananda

Ananda - Esoterisch Yoga Centrum

Ananda - Esoterisch Yoga Centrum

In Ananda, Esoterisch Yoga Centrum, wordt er gestreefd naar de onthulling van Yoga in haar traditionele vorm. Niet alleen de lichamelijke oefeningen worden onderwezen, maar ook de essentiële en fundamentele principes achter Yoga worden uitgelegd. Op die manier kunnen we beter begrijpen hoe en waarom Yoga werkt en pas dan kan Yoga een waardevol instrument worden om onszelf te veranderen op elk niveau.

Ananda streeft naar het promoten van de ware Integrale Yoga en naar het verenigen en integreren van de spirituele praktijk met de verplichtingen van het moderne leven.

De leringen zijn gebaseerd op de authentieke, esoterische afkomst van Indische en TibetaanseTantra, gecombineerd met andere heilige tradities uit zowel het Oosten als het Westen (zoals Taoïsme, Gnostisch Christelijke leer, Tibetaans Boeddhisme en Soefisme).

Door Tantra Yoga kan je perfectie bereiken in zelfrealisatie in het hier en nu, te midden van alle uitdagingen van ons dagelijkse leven.

Ananda verschaft kennis, spiritueel advies en de subtiele steun om de spirituele leringen te begrijpen en om te zetten in de praktijk.

Ananda  is een Sanskriet woord en betekent Allerhoogste geluk, zaligheid. Het verwijst niet naar het plezier verkregen door de zintuigen maar naar de geestestoestand die je zielverhevent boven elke dualiteit. Het wordt beschouwd als de allerhoogste bewustzijnstoestand.

Met de yogalessen, workshops, lezingen en sociale evenementen die georganiseerd worden willen we je een netwerk aanbieden waarin je je leven kan verbeteren en verrijken in het licht van de yogatraditie. 

 

 

Winde en Nucu zijn te bereiken via:

info@anandayoga.be

Winde: 0484/61.22.34 

Nucu: 0486/87.53.27

Ons adres: Bourlastraat 11, 2000 Antwerpen (enkel op afspraak of tijdens ingeschreven cursus)

Alle inschrijvingen kunnen cash betaald worden aan het begin van de reeks