Licht-Straal

licht-straal  

Medium-reading

Als medium stel ik mij ten dienste van het Hoger Rijk, om als kanaal, belangrijke en verhelderende boodschappen - informatie en inzichten door te geven voor het Allerhoogste Goed en Welzijn van alle mensen.

De informatie-inzichten of boodschappen die ik ontvang (via Helderweten en Heldervoelendheid) zijn afkomstig van de Hogere Regionen, Andere Dimensies én van onze Dierbare Zielen aan de overzijde! Speciaal deze zielen wachten vaak al lange tijd op een kans door te dringen tot onze dimensie, om boodschappen door te geven! Op deze manier wil ik graag als kanaal mijn steentje bijdragen en deze verbinding mogelijk maken. De kosmische boodschappen, zoals ik ze noem, zijn bedoeld als duwtje in de rug… om de sluier van vergetelheid even op te lichten… en een glimp van je toekomstmogelijkheden… te zien! Je leven vanuit een Hoger (lees: Ander) perspectief zien, opent vaak vele ongekende deuren en creëert oneindig veel nieuwe mogelijkheden: dus zeker de moeite waard om te doen! Het verloop van een reading is deels afhankelijk van de vraagstelling van de client, en deels van de informatie die ik door krijg op dàt moment.Een reading kan heel aangrijpend en emotioneel zijn, maar tegelijk heel bevredigend, verhelderend, ontlastend en... magisch zijn! Een reading duurt gemid. 90 minuten

Nieuw:

Vanaf heden is een reading ook mogelijk aan huis mits toeslag. Dit geeft de mogelijkheid om de energieën bij je thuis te harmonizeren en te zuiveren (indien nodig). Tips/suggesties om de energiestroom te verbeteren.

 

 

Coaching

Doel: Tijdelijke begeleiding doorheen moeilijke momenten (overgangsfazes) in je leven tot je opnieuw als zelfbewust wezen vanuit je "eigen kracht" verder kan! Soms kunnen bepaalde periodes/momenten in je leven héél erg belastend, verwarrend, uitputtend of zelfs pijnlijk zijn, op dat moment kan coaching een hulpmiddel zijn om jezelf weer op goede weg te krijgen. De coaching start steeds met een intake-gesprek waarbij de behoeften en noden van de cliënt duidelijk geformuleerd worden.  A.h.v. deze informatie wordt de meest geschikte techniek bepaald & toegepast. Zelfontwikkeling, bewustzijnsverruiming, eigenwaarde, zelfrespect, assertiviteit, … zijn enkele van de technieken die centraal staan bij deze vorm van coaching. Het op "eigen kracht" functioneren en het "zelfverantwoordelijkheidsgevoel" voor de richting van je leven, vormen een cruciaal onderdeel van deze begeleiding én zijn de sleutels voor een succesvol, gezond en gelukkig leven. De coaching duurt net zo lang of kort als je zelf wilt. Maw. jij bepaald het aantal sessies afhankelijk van je eigen gevoel! Een sessie duurt ongeveer 1uur. (praktijkadres)    

Healing

Doel: Herstel van evenwicht. De energiestroom opkuisen en terug in balans brengen met kosmische levensenergie. Tijdens ons leven komen we allemaal voor beproevingen te staan en krijgen we te maken met fysieke, emotionele en geestelijke ongemakken. Vaak onstaan hierdoor energie-blokkades, die de vrije stroom van energie doorheen ons lichaam belemmeren! Mogelijke gevolgen van energieblokkades: - stressklachten / fysieke pijnen (spierpijn / migraine …) - medisch onverklaarbare lichaamskwalen - extreem wisselende gemoedstoestanden - acute of chronische vermoeidheid - futloosheid / energietekort - emotionele spraakproblemen - overgewicht … Kortom alle soorten fysieke & geestelijke ongemakken die je geluk en goed gevoel binnen jezelf verstoren. Via handoplegging, lichttherapie en chakra-healing wordt de "verstoorde" energie weggenomen én helende levensenergie vanuit de kosmos toegevoegd. Zo kan de energie weer vrij door het lichaam stromen en klachten of blokkades oplossen! Ieder mens beschikt over een "zelfhelend" vermogen dat letterlijk bij ons allen is ingebouwd, doch soms kan onze energie zo vastzitten dat we even hulp van buitenaf nodig hebben om dit opnieuw te her-activeren. Hiertoe draag ik graag mijn steentje bij, om als kanaal deze kosmische levensenergie door te geven. Een sessie duurt ongeveer 1uur. (praktijk adres)   PRAKTIJK  “ LICHT-STRAAL “ Kattie Peetermans | Spiritueel medium – coach en healer.   Zepperenweg  104 3800 St-Truiden   Consultatie op afspraak   tel.  0495/871922   www.licht-straal.net        info@licht-straal.net